Як приймати шипшина для схуднення

Як приймати шипшина для схуднення Як приймати шипшина для схуднення Новини теми

Всі ми знаємо про цілу низку корисних властивостей шипшинової напою, але дієтологи відзначають ще одне його корисна властивість – цей напій допомагає розщеплювати жири. Отже, як схуднути за допомогою шипшини.

Ми з самого дитинства знаємо про цілющі властивості такої рослини як шипшина. Вперше його почали застосовувати в Стародавній Греції. Про це було написано в літописі. На Русі шипшина називали “свороборнік”. У перекладі означає “дика троянда”. Його застосовували як загоює засіб.

Сьогодні шипшина – досить доступне рослина. Зараз його використовують як лікарський препарат, а якщо правильно зробити відвар, то можна і схуднути. Тим більше настойки з шипшини здатні поліпшити імунну систему. Можна знайти кілька видів шипшини – це голчастим, даурский і собачий. Найбільш поширений – коричневий. Його і використовують для зниження ваги.

Всі ми пам’ятаємо, що чай з шипшиною може захистити нас від вірусу та застуди. Його можна застосовувати для лікування судин, печінки, при авітамінозі. Він насичує організм різними вітамінами.

Так як же шипшина може допомогти в боротьбі із зайвою вагою? Все просто! Адже він має легкий проносний дією і виводить з організму зайву рідину. Плоди шипшини – просто криниця корисних речовин.

Вітамінний комплекс “Шипшина”

Шипшина слід застосовувати для збагачення вітамінами всього організму. Якщо знати більше, то можна зрозуміти як він корисний.

Отже, шипшина багатий вітамінами К, Е, С і групи В. А також може похвалитися вмістом таких компонентів як кальцій, марганець, залізо, калій, магній, рутин і т. д. До його складу входять ефірні олії, глікозиди, цукор.

У медицині застосовують не тільки плоди рослини, але і його листя. З них можна робити всілякі відвари, які впливають на людину як тонізуючий, протизапальний, жовчогінний, сечогінний і антисептичну речовину.

Лікарі рекомендують пити шипшину при проблемах шлунково-кишкового тракту, він відмінно справляється з обміном речовин і покращує метаболізм жінки. Тому від так хороший при надмірній вазі.

Щоб схуднути, використовують відвари шипшини. Він покращує вироблення ферментів, які відповідають за травні процеси. Саме дана рослина так прекрасно справляється із зайвим жиром у дівчат. Так що разом з схудненням ви ще й зміцнюєте імунну систему всього організму. Особливо добре приймати його в зимовий час. Ви захистите свій організм від інфекцій і поліпшите роботу судин. Рослина покращує функції статевих і потових залоз в організмі.

Протипоказання

Не всі можуть вживати шипшина, є і ряд протипоказань. Він багатий на вітамін С. У ягодах більше цього вітаміну, ніж у лимоні. Тому людям з гастритом і виразкою протипоказано пити даний напій. Якщо ви все ж налаштовані худнути з шипшиною, то варто проконсультуватися з лікарем.

Чи не рекомендовано пити настої, відвари при жовчнокам’яній хворобі, при проблемах із серцем, при діабеті, гіпертонії і поганому кровообігу.

Якщо у вас є проблеми з шкірою і часто проявляється алергія і дерматит, то варто почекати з шипшиною. Через велику кількість вітаміну С можуть бути негативні наслідки. Тому варто бути обережними.

Відвар шипшини

Пошуки ідеальної фігури привели вас до нового способу схуднути за допомогою шипшини. Це не міф, а реальність. Шипшина буде виступати в якості доповнення. Так що на одному відварі ідеальну фігуру не сліпо. Необхідна комплексна дієта. І тоді ви зможете добитися ідеального результату.

Відвар готується дуже легко. Береться 2 ст. сировини (плоди), шипшина має бути вже подрібненим (можна це зробити в кавомолці). Залити ягоди 0,5 л води. Ставимо напій на плиту і доводимо до кипіння, варити ще 14-15 хвилин. Напій наполягаємо 2 години. Тепер можна процідити і пити.

Як приймати?

Пити шипшина по склянці без цукру за годину до їжі три-чотири рази на день. Тривалість прийому близько 3-4 тижнів. Відвар здатний вивести зайву рідину, токсини, шлаки і калові накопичення. Він нормалізує роботу кишечника і обмін речовин.

Настоянка дуже смачна, так що без цукру вам навіть буде смачніше її пити. Тому зайву вагу втрачати ви будете разом з смачним напоєм. Але щоб ви отримали максимальну користь від шипшини, його потрібно правильно зберігати. Зазвичай у свіжому вигляді його зберігають до перших заморозків. Потім же його слід підсушити в духовці.

Багато роблять настоянку в термосі. Це помилка!

Під впливом високої температури у рослини пропадають всі корисні властивості. Відбувається окислення біологічно активних речовин. Відвар залишається колишнім на смак, але він марний для організму.

Перший варіант

Готуємо очищающий чай. Для цього ми заварюємо плоди шипшини, кропиву. Все це заливаємо окропом і наполягаємо чай протягом 30 хвилин. Після цього його необхідно процідити і він готовий до застосування. Пити такий чай потрібно 9 днів кожен вечір.

Протягом перших трьох днів є тільки рис без спецій і солі, в будь-якій кількості без обмежень. Решта три дні їсти можна м’ясо птиці, а останні три дні – одні яблука, в будь-якому вигляді. Їх можна запікати, тушкувати і т. д. і не забуваємо випивати щовечора чай з шипшини. За тиждень можна спокійно скинути до 4 кг.

Другий варіант

Перший день. На сніданок чашку відвару шипшини. На обід їмо 2 відварених яйця і чашку томатного соку. Також варто приготувати салат з вареної цвітної капусти. На вечерю відварна птиця.

Другий день. На ранок з’їдаємо сухарик з чашкою шипшини. В обід у нас відварна риба і салат з капусти. Вечеряємо відвареної яловичиною і склянкою кефіру.

Третій день. Ранкова трапеза починається з чашки шипшини і сухарика. В обід тушковані кабачки і 2 яблука (семеренко). На вечерю яловичина і 2 яйця відварених.

Четвертий день . День починаємо з чашки шипшини. На обід варені яйця, сир і салат з вареної моркви. Заправити салатик можна оливковою олією. На вечерю 2 яблука.

П’ятий день. Вранці морквяний салат з лимонним соком, чашка шипшини.

На обід їмо відварну рибу з томатним соком. На вечерю 2 яблука.

Шостий день. Ранок починаємо з чашки шипшини. В обід нас чекає морквяно-капустяний салатик і варена курка. На вечерю морквяний салат і 2 яйця.

Сьомий день. На сніданок чашка шипшини. В обід 2 яблука і варена яловичина. на Удін морквяний салат. За бажанням можна випити кефір.

За тиждень такої дієти жінка легко може скинути від 4 до 6 кілограм. Це залежить від метаболізму. Не рекомендуємо застосовувати дієту частіше, ніж раз на півроку.

Завдяки шипшині ми зможемо наситити наш організм корисними речовинами і позбутися від зайвих кілограмів. Якщо разом з дієтою ви будете ще робити фізичні навантаження, то ефект зросте вдвічі. Ми бажаємо вам успіху!

-----------------------------------------------------------------------------

Також:

  • шипшина для схуднення
  • шипшина для похудения
  • коли пити шипшину
  • чи допоможе біг схуднути?
  • Шипшинова олія дл схудненя відгуки
« »

_0.31MB/0.00248 sec