Рідка дієта – найпопулярніша дієта!

Рідка дієта – найпопулярніша дієта! Рідка дієта – найпопулярніша дієта!

Е та дієта двадцять років на-зад викликала справжній фурор в дієтології – і до останніх днів залишалася таємницею дорогих спацентров, в яких зірки всіх країн і континентів розлучалися з зайвими кілограмами. Хочете дізнатися секрети цієї дивовижної методики, що дозволяє за тиждень скинути три кілограми, причому стовідсотково безповоротно?

Отже, за справу, друзі! Шлунок може відправлятися у відпустку – цілий тиждень ваш раціон буде складатися виключно з рідкої їжі. Працюють тільки печінку і нирки, а стравохід тим часом поступово звужується – і після дієти більше не зможе пропускати через себе те неміряна кількість їжі, яку ви поглинали раніше! Апетит приходить в норму, почуття ситості настає набагато раніше, ніж раніше, – тому можна не побоюватися, що скинуті кілограми повернуться знову. І при всьому при тому організм очиститься і омолодиться! Чи це не чудова дієта?

‘А я не помру від голоду, сидячи на одній воді?’ – Запитують деякі недовірливі громадяни. Не переживайте, ви отримаєте всі необхідні поживні речовини і калорії! Бо, наприклад, стакан компоту з енергетичної цінності дорівнює порції картопляного пюре, келих свіжовичавленого соку цілком замінює тарілку супу, а відро води – склянка сметани. Інакше кажучи, натуральні напої-така ж повноцінна їжа, як і тверда їжа. Під зав’язку наливатися водою та іншими напоями найкраще 7 днів поспіль – не сумнівайтеся, через тиждень ви приємно здивуєтеся! Якщо ви рішуче налаштовані скинути не три кілограми, а цілих шість чи сім, то можете посидіти на ‘рідкої’ дієті 14 днів. Однак два тижні пригощати організм одними напоями вже ризиковано – тому, починаючи з восьмого дня, вечорами разом зі склянкою кефіру обов’язково балуйте себе тарілочкою салату ‘Нічна красуня’!

Розклад для початківців

9 годин – стакан вівсяного відвару (залити 2 столові ложки геркулесових пластівців 2,5 склянки води, довести до кипіння, настоювати 10 хвилин, потім розмішати і процідити), склянку кави або чаю без цукру.

10:00 – склянка овочевого бульйону.

11 годин – стакан гарячої кип’яченої води.

12:00 – склянка розведеного фруктового соку (три чверті склянки свежеви-жатого або покупного яблучного, апельсинового, виноградного або грушевого соку розвести чвертю склянки теплої кип’яченої води).

13 годин – стакан молока (1,5%).

14 годин – стакан гарячої кип’яченої води.

15 годин – стакан ягідного або фруктового відвару.

16 годин – стакан слабкого м’ясного бульйону (залити 4 склянками холодної води 200 г дрібно нарізаного м’яса (нежирної яловичини або баранини), додати сіль (чверть ч. ложки), варити годину, потім остудити і процідити через потрійний шар марлі).

17 годин – стакан гарячої кип’яченої води.

18 годин – стакан гарячої кип’яченої води.

19 годин – стакан розведеного овочевого соку (змішайте по чверті склянки морквяного і капустяного соків (або розведіть півсклянки гарбузового або томатного соку) половиною склянки теплої кип’яченої води).

20 годин – стакан овочевого відвару.

21 годину – склянку гарячої кип’яченої води.

22 години – стакан кефіру (1,5-2,5%).

Три дні після дієти

1-й день

9.00

Стакан пюре з відвареної цвітної капусти, моркви, картоплі, заправлений знежиреним кефіром.

12.00

Три помідора, тушкованих до м’якості в невеликій кількості води, заправлених знежиреним кефіром.

15.00

Стакан відвареної, натертої на дрібній тертці моркви, заправленої медом, розведеним яблучним соком (розвести в чверті склянки соку 0,5 ч. ложки меду).

18.00

Стакан салату з тертих овочів: відвареного буряка, моркви і картоплі, заправлений кефіром (2 ст. ложки).

21.00 Стакан пюре з відвареної цвітної капусти або гарбуза, заправлений знежиреним кефіром або кислим з молока низької жирності (1,5-2,5%).

2-й день

9.00

Салат з відварних овочів (цвітна капуста, морква, картопля і кабачки) або тушкована морква з капустою, заправлені знежиреним кефіром.

12.00

Стакан рідкої рисової або манної каші на молоці (1,5% жирності). Кашу краще варити на воді, а молоко додати за 10 хвилин до закінчення варіння.

15.00

Скибка свіжого хліба і салат з тертих овочів (відварений буряк, морква) або суп-пюре з цвітної капусти, кабачків, картоплі, моркви та помідорів, за-правлінням знежиреним кефіром або кислим молоком.

18.00

Стакан картопляного або гарбузового пюре, заправленого знежиреним молоком (чверть склянки), стакан чаю або кави без цукру.

21.00

Стакан салату з сирої білокачанної капусти і тертої моркви, заправлений медом, розведеним яблучним соком (розвести в чверті склянки соку 0,5 ч. ложки меду).

3-й день

9.00

Стакан каші (манної або гречаної) на знежиреному молоці і чашка овочевого відвару (відварити в двох склянках води одну морковкуі 100 г капусти).

12.00

Скибка хліба з салатом ‘Ніжність’. Хліб краще вибирати з висівками або гірчичний і перед вживанням злегка підсушити (але не смажити).

15.00

Густий суп з овочів з рисом або перлової крупою і грибами (200 г). На один літр води дві середні картоплини, одна морква, одна штука ріпчастої цибулі, столова ложка рослинної олії, 20 г сушених грибів і 1/3 ст. рису, сіль за смаком.

18.00

Овочеве рагу з кабачків, кольоровий і білокачанної капусти, моркви, картоплі, яблук і помідорів із зеленню, часником (200 г) і лимонною цедрою.

21.00

Скибка підсушеного хліба з домашнім сиром або низькокалорійним сиром (1,5%) і свіжими овочами (огірки, помідори, білокачанна капуста). Стакан чаю або кави без цукру.

Увага! У перервах між їжею обов’язково випивайте 3 склянки гарячої кип’яченої води.

Джерело: ‘На Здоров’я! Просто, смачно, корисно! ‘

-----------------------------------------------------------------------------

Також:

  • найпопулярніша дієта
  • найпопулярніші дієти
  • чи можна істи для дієти тушену капусту в томатному соку
« »