Рецепт салату з вермішелі «Мівіна» | Жіночий електронний журнал!

Рецепт салату з вермішелі «Мівіна» | Жіночий електронний журнал! Рецепт салату з вермішелі «Мівіна»

З активною популярністю макаронів швидкого приготування «Мівіна» з’явилося безліч різноманітних страв. З «Мівіни» можна варити супи, просто запарювати і вживати в якості другої страви, а також можна готувати салат з «Мівіни». Рецептів салатів з макаронів швидкого приготування існує величезна безліч, кожна господиня вносить щось своє, намагаючись здивувати своїх гостей.

Такий салат дуже ситний і досить калорійний, тому, готувати його бажано тільки з якихось свят. «Мівіну» можна з’єднувати з багатьма інгредієнтами, найчастіше господині готують її з крабовими паличками, консервованою кукурудзою, шинкою, овочами та іншим. Сьогодні ми спробуємо приготувати один з рецептів салатів з «Мівіною». Для цього нам знадобиться: одна пачка вермішелі «Мівіна», 150 грамів вареної шинки, 150 грамів копченого сиру, 150 грамів грибів (бажано свіжих печериць), 2 курячих яйця, 3 буланих ложки консервованої кукурудзи, один свіжий огірок (можна взяти і солоний) , 150 грамів майонезу.

Беремо каструлю, наливаємо в неї води, додаємо сіль, трохи цукру, оцту і спецій (за бажанням), кладемо в каструлю гриби і даємо їм проваритися хвилин 7. Після цього, охолоджуємо гриби. Звичайно ж, можна взяти і мариновані гриби – це додасть салату особливий смак.

Беремо «Мівіну», подрібнюємо її і заливаємо окропом (води потрібно налити стільки, щоб вона повністю накрила макарони), залишаємо, щоб розбухнули. Якщо залишилося трохи рідини – зливаємо її. Після того, як макарони набухнуть, охолоджуємо їх.

Відварюємо яйця, охолоджуємо їх, очищаємо і нарізаємо кубиками. Гриби нарізаємо соломкою або тонкими пластинками. Беремо шинку і нарізаємо її невеликими кубиками, точно також – кубиками нарізаємо огірок і сир. З’єднуємо всі компоненти і додаємо в них кукурудзу. Кладемо майонез і се ретельно перемішуємо. Тепер укладаємо салат в будь-яку страву і прикрашаємо – тут включайте фантазію…

Є ще один рецепт салату з вермішелі «Мівіна». Він готується дуже легко, називається «Осінній лист». Для його приготування ми візьмемо: дві морквини, три яйця, 300 грамів вареної ковбаски, одну упаковку вермішелі «Мівіна», 3 зубчики часнику, одну банку (250 грамів) – майонезу.

Беремо вермішель і запарюємо її окропом. Даємо набрякнути. Відварюємо моркву і яйця. Очищаємо овочі і натираємо їх на крупній тертці. Беремо ковбаску (можна використовувати і копчену) і нарізаємо її дуже дрібними кубиками. Часник проводимо через прес. Всі компоненти салату змішуємо і заправляємо салат майонезом. Для того, щоб салат виправдав свою назву, викладаємо його на плоске блюдо у вигляді листа (можна у вигляді кленового).

Відправляємо салат в холодильник і даємо йому настоятися – приблизно півгодини. Прикрашаємо салат зеленню. Не забуваємо про те, що салат цей дуже поживний і містить велику кількість калорій, тому щодня його вживати не рекомендується, особливо для тих, хто стежить за своєю вагою.

-----------------------------------------------------------------------------

Також:

  • салат з мівіни
  • салат з мівіни і моркви
  • салат з мівіною
  • Рецепт салату з мівіни
  • салат з мівіни і крабових паличок
  • салат із мівіни
  • салат з мівіни і кукурудзи
  • салат з крабових паличок і мівіни
  • Салат з мівіни з морквою
  • Салат з мівіни рецепт
« »

_0.31MB/0.00277 sec