Про найголовніше – Дивитися онлайн – Низькокалорійний жульен – RUTV. RU

Про найголовніше – Дивитися онлайн – Низькокалорійний жульен – RUTV. RU Про найголовніше Про програму

Час зайнятися своїм здоров’ям всерйоз! Поради кращих фахівців МОЗ та НДІ харчування, актуальні питання і новітні способи лікування – з перших рук.

У відвідувачів сайту russia. tv тепер є можливість переглядати випуски програми “Про найголовніше” за поточний тиждень. Якщо з якоїсь причини ви пропустили улюблене шоу, Ви можете подивитися його в будь-який час дня і ночі на нашому сайті. Будьте здорові!

Дивіться по буднях!

Як часто ми ходимо до лікаря? – У нас ніколи немає часу на здоров’я.

Чи легко потрапити на прийом до кращого фахівця? – Не так легко, як здається.

Програма “Про найголовніше” – Час зайнятися своїм здоров’ям всерйоз. Поради кращих фахівців МОЗ та НДІ харчування, актуальні питання і новітні способи лікування – з перших рук.

Сергій Агапкин – доктор, фахівець з традиційним системам оздоровлення – практик і скептик. Віддає перевагу все перевірити і дослідити самостійно. Він особисто проконсультує всіх бажаючих, відповість на важливі для Вас питання і дасть чіткі рекомендації.

Кращі фахівці країни підтвердять всі найголовніші твердження і поділяться досвідом.

Ми перекладаємо з медичної мови на простий, розбираємо продукти за складом, проводимо експерименти і перевіряємо ваші знання про себе.

Кожен день ми прощаємося з міфами і даємо компетентні відповіді на самі наболілі питання.

Здоров’я більше не нудна тема – ми перевіряємо цікаві факти і знаходимо здорове рішення кожної проблеми.

Ведучі: Ольга Будіна та Сергій Агапкин

По п’ятницях спеціальні випуски програми “Про найголовніше” веде Олександр Мясников

Михайло Поліцеймако вів передачу з 2010 по 2012 рік.

Рубрики: “Якість життя”, “Продукт дня”, “Історія хвороби” і, звичайно, рубрика «Запитай доктора”, в якій доктор Агапкин відповість на всі Ваші запитання.

-----------------------------------------------------------------------------

Також:

  • Низькокалорійний жульєн в лаваші
« »