Низькокалорійні рецепти солодощів

      Коментарі Вимкнено до Низькокалорійні рецепти солодощів

Низькокалорійні рецепти солодощів Низькокалорійні рецепти солодощів

Випічку традиційно прийнято вважати антонімом схуднення – головним ворогом жіночої фігури. Але ми поспішаємо Вас порадувати – низькокалорійні десерти існують! Ми надамо Вам найцікавіші низькокалорійні рецепти солодощів, але не мусів і желе, а саме пирогів, цукерок та варення, з обов’язковим зазначенням вмісту калорій в кожній порції. Балуйте себе на здоров’я!

Тільки не зловживайте, пам’ятайте: щоб скидати вагу, потрібно вживати калорій менше, ніж витрачаєте протягом дня. Якщо дотримуватися цього правила, то і худнути не доведеться, Ваша фігура завжди буде ідеальною.

Низькокалорійні десерти «Пиріг сливовий», калорійність – 168 ккал/100 г.

    1. Сливи, без кісток – 650 р., 2. цукровий пісок – 100 г., 3. цукрова пудра – 2 ч. ложечки, 4. вершки маложирні – 150 г., 5. яйце – 3 жовтки, 6. борошно – 100 р., 7. масло вершкове – 1 м., 8. сіль – щіпка.

«Фруктовий низькокалорійний торт», калорійність – 230,3 ккал / торт.

    1. Борошно пшеничне, грубого помолу – 150 р., 2. мелений мигдаль – 100 р., 3. маргарин – 150 р., 4. яйце – 1 шт., 5. мед – 1 ст. ложечка, 6. цукор ванільний – 1 ст. ложечка, 7. цедра лимона – 1 ст. ложечка, 8. кориця – на кінчику ножа, 9. сухарі – 10 г., 10. сік абрикосовий – 250 р., 11. абрикос свіжий – 250 р., 12. черешня або вишня – 250 р., 13. желатин – 2 ст. ложечки.

Приготування: Змішайте борошно з мигдалем, додайте яйце, мед, терту цедру лимона, ванілін, сіль і корицю. Гарненько змішавши всі інгредієнти, з’єднайте з розм’якшеним маргарином і замісити до однорідності. Готове тісто накрийте харчовою плівкою і відправте на 1 годину в холодильник. Через годину розкачайте його і викладіть у форму, змащену попередньо маслом і обсипану сухарями. Проткніть тісто в декількох місцях, щоб воно рівномірно пропікається. Надішліть форму в розігріту до 200 ? С духовку на 20 хвилин.

Для приготування начинки, розігрійте фруктовий сік і розчиніть у ньому желатин, розмочений у холодній воді. Желейною сумішшю залийте свіжі фрукти і ягоди, великі шматочки подрібніть, щоб маса була однорідною. Тепер відправте желе «загусати» в холодильник.

Прикрасьте фруктовим желе готовий, охолоджений бісквіт. Приємного апетиту!

«Білковий пиріг», калорійність 60 ккал/100 г. (рецепт для мікрохвильової печі).

-----------------------------------------------------------------------------

Також:

  • низькокалорійний сливовий