Низькокалорійне морозиво для тих, що худнуть, рецепт

Низькокалорійне морозиво для тих, що худнуть, рецепт Низькокалорійне морозиво для тих, хто на дієті

Ви знову на черговий дієті, з її численними «категорично не можна», «заборонено», «не рекомендується». Перші кілька днів ви ще стоїчно переносите відсутність звичних задоволень, але далі… Запах свіжоспеченого здоби з магазинчика, розташованого неподалік, заважає зосередитися на роботі; на вулиці вічно жують, забруднені цукерками та морозивом карапузи так і норовлять потрапити на очі, з екрана телевізора докучливі реклами виливають на вас потоки шоколаду, згущеного молока, солодкої сирної маси.

Вас відвідує почуття обділеності і неповноти життя. Зрештою, ну чому вся реклама про їжу? Адже вогнезахист металоконструкцій, встановлення пластикових вікон, монтаж покрівлі – теж чудові теми. Але ні, на екрані смажена курка, абрикосовий пиріг і Кириешки… Тому бажання відправити в рот небудь солоденьке перетворюється на нав’язливу ідею. І ось ви задаєте собі питання про те, чим, власне, 52-ий розмір одягу гірше сорок другого і так чи необхідний вам купальник «бікіні». У пам’яті спливають підступні, що ослабляють волю фрази типу: «Чоловіки, хоч і собаки, але на кістки не кидаються», «Худа корова ще на газель», «Поки товстий схудне, худий здохне». І ви здаєтеся. Ненадовго. До наступної дієти.

Знайома картина? Тоді цей рецепт саме для вас. Домашнє фруктове морозиво допомагає втамувати тягу до солодкого і при цьому не додає зайвих кілограмів. Ця страва дуже просте, готується з доступних в будь-який сезон і, що важливо, недорогих продуктів. До того ж такий десерт відмінно очищає кишечник, сприяє нормалізації обміну речовин. Особливо приємно поласувати ним у літню спеку, але і в інший час року він доведеться до речі.

Отже, сам рецепт низькокалорійного морозива

    Вам знадобиться півкіло яблук. Бажано кисло-солодких сортів, втім, підійдуть будь – смак згодом можна буде підкоригувати. Ще необхідні: столова ложка цукру або меду (сидять на жорсткій дієті можуть обійтися без цих продуктів або використовувати замість них цукрозамінник) і, залежно від кислоти яблук, 1-3 столових ложок лимонного соку (можна замінити лимонною кислотою за смаком).

Ось, мабуть, і всі інгредієнти. Це не така вже складна справа, що не вогнезахист конструкцій, зрештою. І підвладне будь-якій господині, що представляє, як виглядає каструля.

    Яблука запікаємо або варимо до м’якості. В останньому випадку ми отримуємо ще і яблучний відвар – компот, що ніколи не буде зайвим. Плоди охолоджуємо, очищаємо від шкірки і протираємо через сито або роздрібнюємо в блендері. Додаємо цукор або мед (цукрозамінник), лимонний сік (лимонну кислоту). Все ретельно перемішуємо. Розміщуємо отриману масу у формочки для льоду – і на годину-другу в морозилку. Ось загалом-то і все. Незважаючи на простоту рецепта, морозиво виходить цілком «нічого собі так».

речі, яблука в цьому рецепті можна замінити грушами, сливами, абрикосами або персиками (останні варити не треба, достатньо обдати окропом, щоб легше зняти шкірку). Спробуйте також заморозити подрібнену м’якоть кавуна або дині – смачно і малокалорійно.

Є такі десерти можна хоч кожен день – на фігурі це не відіб’ється, а настрій покращиться. Приємного вам схуднення.

-----------------------------------------------------------------------------

Також:

  • низькокалорійне морозиво
  • Гарбузове мороженое рецепт
« »

_0.31MB/0.06559 sec