Як приготувати низькокалорійне морозиво своїми руками.    &nbsp

 Як приготувати низькокалорійне морозиво своїми руками.   Як приготувати низькокалорійне морозиво своїми руками. Низькокалорійна смакота (тільки з фото)

Низькокалорійне морозиво своїми руками

Морозиво є, мабуть, таким же невід’ємним атрибутом літа, як пекуче сонце, тепле море і довгоочікувана відпустка. Заморожений фруктовий сік, шоколадне ескімо в шоколадній глазурі, вершковий пломбір… так і просяться прямо в рот.

Але що робити, якщо хочеться виглядати як фотомодель, а кожна з’їдена порція морозива неодмінно обертається зайвими сантиметрами на талії або стегнах. Невже зовсім відмовитися від прохолодного ласощі в літню спеку? Вихід є! Необхідно замінити фабричне морозиво з високим вмістом жиру і цукру на низькокалорійне йогуртовое морозиво або фруктовий сорбет зроблені своїми руками. Ви зможете контролювати смак, калорійність і користь наїдки.

Як приготувати морозиво в домашніх умовах?

Для приготування морозива в домашніх умовах потрібні: смачні, корисні фрукти і ягоди, натуральні ароматизатори, йогурт, морозильна камера і трохи вільного часу.

Увага тим, хто сидить на дієті і у всьому себе обмежує. Заморожений йогуртовий або фруктовий десерт можна їсти кожен день, він нормалізує обмін речовин, очищає кишечник і покращує настрій. Тепер прагнути до заповітної мрії можна потураючи своїм бажанням!

Пропоную вашій увазі рецепт приготування ніжного йогуртового морозива з персиками і смачного яблучного сорбету з лимоном і корицею.

Йогуртове морозиво з персиками своїми руками

Для приготування 2-х порцій вам знадобиться:

2-3 персика

150 г йогурту Активиа «Натуральний»

Приготування:

Персики помити, обсушити, звільнити від шкірки *, видалити кісточки.

М’якоть персиків натерти на дрібній тертці або розмолоти в блендері до стану пюре.

Йогурт змішати з персиковим пюре.

Якщо ви, так само як і я, приходьте в невимовне захоплення, коли зустрічаєте в морозиві шматочки фруктів, то один плід необхідно дрібно нарізати. Ввести шматочки персика в йогурт.

Розкласти йогуртовое морозиво по формочках і прибрати в морозильну камеру до повного замерзання. На перетворення йогурту в морозиво йде зазвичай не більше 2-х годин.

Сорбет – один з найбільш низькокалорійних десертів, основу якого складають натуральні соки, ягідне та / або фруктове пюре. Смак сорбету залежить лише від фантазії і пристрастей того, хто його готує: яблука, груші, суниця, персики, сливи, м’якоть кавуна, дині… в хід йде все!

Ну а яблучний сорбет з медом, лимоном і корицею – це класика жанру.

-----------------------------------------------------------------------------

Також:

  • дієтичне морозиво рецепт
  • дієтичне морозиво
  • Рецепти дієтичного морозива
  • діэтичне морозиво
« »